Het verhaal van Primo

Primo Ceramic Grills werd in 1996 opgericht door de Griek George Samaras. Terwijl zijn bedrijf groeide, bleef George er naar streven om de best mogelijke keramische barbecue op de markt te brengen, en daarbij de productie in de Verenigde Staten te behouden. De liefde van George voor verbetering en innovatie leidde ertoe dat hij een ovaalvormige barbecue ontdekte die meer veelzijdigheid en efficiëntie bood bij het koken. De introductie in 2002 van de gepatenteerde ovaalvormige barbecue vestigde Primo als een belangrijke fabrikant op de markt van keramische barbecues.

De ovale vorm van een Primo!

De Primo Oval biedt u twee zeer duidelijke afgescheiden bakzones waarop u direct en indirect kunt bakken. Het lijkt wel alsof u een grill en een oven tegelijk gebruikt. Gril biefstukken op de directe zijde en rooster vis of groenten op de indirecte kant. Deze unieke manier van bakken biedt u de mogelijkheid om aan een kant van de Primo boven de gloeiende houtskool te grillen terwijl u aan de andere kant een lagere temperatuur bereikt om zo het zachtere voedsel zoals groenten en vis langzamer te garen.

Het omkeerbare grillrooster, de warmte reflector platen, de verhoogde rekken en andere accessoires bieden u meer dan 69 kookopstellingen. Uw Primo is klaar voor elke taak : roken van grote stukken vlees, het grillen voor grote evenementen of zelfs het bakken van een pizza voor de familie. Geen enkele ronde grill geeft u zo veel kookdiversiteit en bakruimte tegelijk.

 

Primo kwaliteit

Primo keramische barbecues warden in de VS gemaakt met de hoogste kwaliteit van keramiek. Het keramiek biedt superieur warmtebehoud, wat het mogelijk maakt om constante temperaturen te behouden, waarmee u sappig en mals voedsel kunt bereiden. Primo heeft kwaliteit gecontroleerde productieprocessen, uitzonderlijke glazuren, en de hoogste graad van keramiek gecombineerd om een grill samen te stellen die de tand des tijds echt kan doorstaan.