Over Traeger

Traeger heeft de originele hout gestookte grill meer dan 30 jaar geleden uitgevonden in Mt. Angel, Oregon. We zijn nog steeds de nummer 1 in de branche als het gaat om de verkoop van hout gestookte grills, omdat we al tientallen jaren lang de kunst van het koken op hout hebben kunnen verfijnen. Met een grill van Traeger is grillen nooit meer hetzelfde. Je weet namelijk dat je keer op keer de beste resultaten zult bereiken. Stil je honger naar houtsmaak met een Traeger.

 

Zo werken onze pelletgrills

Volledig natuurlijke hard houten pellets worden met een vijzel van de trechter naar de vuurpot gebracht, waar ze door de HotRod worden aangestoken om de vlammen te voeden en een heerlijke hout gestookte smaak aan uw eten te geven. Een ventilator circuleert de warme lucht en de rook voor gelijkmatig grillen, en een druplade voorkomt dat de vlammen het eten raken en er vonken in het rond vliegen. Dit wordt allemaal bediend door een regelaar die de temperatuur precies op niveau houdt, waardoor je bij jouw bezoek kan blijven en niet bij de grill hoeft te blijven.

 

Net zo makkelijk als de oven thuis

De temperatuur instellen op uw Traeger grill is net zo gemakkelijk als uw oven aanzetten. Onze digitale controller zorgen ervoor dat u precieze, constante temperaturen krijgt tijdens het koken. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de Pro, Ironwood en Timberline series uitgerust met controllers die WiFIRE® ondersteunen - waarmee u uw grill overal vandaan kunt bedienen met de Traeger App of uw smart home-apparaat.

 

Hout stookt niet alleen het vuur

De best verkochte hout gestookte grill vraagt om de beste pellets op de markt. De echte smaak ontstaat niet zomaar - pellets zijn gemaakt van volledig natuurlijk hardhout, dat een perfecte rook produceert. Het begint met volledig natuurlijke hardhouten pellets, gemaakt in Amerikaanse molens. Speciaal voor de grills van Traeger zijn onze pellets gemaakt met een consistente vorm, zodat je keer op keer het perfecte resultaat krijgt. Onze pellets zijn er ook in verschillende smaken, voor elk wat wils. Fruithout zoals kers en appel geven een zoetere, subtielere smaak die perfect past bij gevogelte, varkensvlees, zeevruchten, en andere bereidingen. Bolderstammen zoals eik, hickory, en mesquite zijn op maat gemaakt voor hartig rundvlees, wild, en groenten.